Zavřeniny

09.07.2015 12:22

Začíná čas uchovávání ovoce a tudíž čas ZAVŘENIN. Jak na jednoduché uchování ovoce? Vyvaříte skleničku a víčko, necháte vyschnout a plníte čerstvým ovocem. Naplňte do 15minut od utržení a zavřete :-). Čerstvé ovoce má schopnost samokonzervace. Třešně, rybízy, angrešt, josta, muchovník, mirabelky atd. Po otevření čekejte perlivou dobrotu. Ovoce trochu ztratí sladkost. Přeju dobrou chuť a napište na FaceBook, jak Vám chutnaly! 

—————

Zpět


Fotogalerie: Zavřeniny

/album/fotogalerie-zavreniny/angrest-jpg/
/album/fotogalerie-zavreniny/josta-jpg/
/album/fotogalerie-zavreniny/muchovnik-jpg1/
/album/fotogalerie-zavreniny/tresne-jpg/

—————